Nynäshamns gymnasium

Om skolan

Roligt att just du har börjat bekanta dig med Nynäshamns gymnasium. För oss är du det viktigaste, att du trivs, mår bra men framförallt att du har en god studiemiljö och lärare som driver dig framåt. Det finns några saker som är viktigt för oss att lyfta fram till dig som läser detta.

Billdvy på gymnasieskolan

Vi arbetar för att du ska utvecklas, när du utvecklas så kommer även vår verksamhet att utvecklas. En student på Nynäshamns gymnasium ska kunna våga vara sig själv, utvecklas i sin egen takt och stöttas av personalen på skolan. Det råder en härlig stämning på gymnasiet, elever och personal trivs. Vi  har många utbyten med olika länder och en hel del studieresor till olika svenska städer, givetvis med anknytning till den utbildning som du studerar på.

Efter att du har tagit del av vår programkatalog som du hittar under rubriken dokument hoppas vi att du väljer vårt gymnasium. Du kommer inte att ångra dig.

Peter Lilliu, rektor och Lars Nyberg, biträdande rektor

Vi erbjuder dig:

• Kompetenta och behöriga lärare
  • Elevråd med hög status
  • Engagerade elever som är med i delar av skolledningsarbetet
  • Välsorterat bemannat bibliotek
  • Elevcafé
  • Studieresor av olika slag kopplat till olika program
  • En stor och mycket välutrustad inomhushall för skolidrott
  • Hockey eller annan specialidrott på ditt schema
  • GNY – idrottsförening som drivs av elever
  • Skolsköterska