2017-02-13

Följ kommunen på Facebook

Nu har kommunen startat en central facebooksida. Om du inte
redan har gjort det - gå gärna in och följ Nynäshamns kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bild med texten Facebook.

Under måndagen startade Nynäshamns kommun en central facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Syftet med sidan är främst att öka kommunikationen med kommuninvånare och näringsliv.

– Cirka 70 procent av befolkningen använder Facebook i dag och det är viktigt att vi finns där en stor del av våra invånare redan är. Facebooksida blir ett viktigt komplement till våra befintliga kommunikationskanaler och ska bidra till att du som invånare upplever att du får bra information om vad som händer i kommunen och att det är enkelt att komma i kontakt med oss, säger Emma Ny, kommunikationsstrateg på kommunen.

Sidan granskad 2017-02-17
Sidansvarig: Annie Skytt

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS