2017-03-03

Välkommen på onsdagens fullmäktige

Du är hjärtligt välkommen på kommunfullmäktiges alla sammanträden. Nästa möte är onsdag 8 mars klockan 19.

Kommunfullmäktige sammanträder cirka en gång i månaden förutom juli och augusti. Mötena, som oftast hålls i Folkets hus i Nynäshamn, är öppna för allmänheten.

Vid sammanträdet onsdag 8 mars behandlas bland annat följande ärenden:

• Ändring av reglemente för ersättning till förtroendevalda i Nynäshamns kommun.
  • Ledighet för förtroendevalda.
  • Ändring av ägardirektiv AB Nynäshamnsbostäder.
  • Svar på motion: utreda möjligheten att få kvinno-och mansjouren att besöka kommunens högstadieskolor för att informera om  sin verksamhet.
  • Svar på motion om läxfri skola.

Tid och plats för mötet

Tid: Klockan 19.
Plats: Folkets hus lokal Mysingen, Stadshusplatsen 3 i centrala Nynäshamn.

Länk till dagordning finns under rubriken Länkar.

Se mötena i efterhand

Du kan även följa kommunfullmäktiges sammanträden i efterhand på webben - ärende för ärende. Länk finns under rubriken Länkar.

Sidan granskad 2017-03-10

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

kontaktcenter@nynashamn.se