2017-03-10

Informationsmöte om Kulturveckan 2017

Kulturaktörer välkomnas att delta i ett informationsmöte den 9 mars om Kulturveckan 2017 som hålls 29 september till 7 oktober.

Plats: Radiokakan klockan 18.00-19.30, Vikingavägen 39 (före detta Nynäshamns badhus, vid tennisbanorna)

Tanken med Kulturveckan är att, genom samverkan och samarbete mellan kommunen och kulturaktörer, lyfta fram och marknadsföra den starka kulturtradition som finns i Nynäshamns kommun.

Kulturveckan skall också ge kommunens invånare möjlighet att under en vecka verkligen få upptäcka och prova på olika kulturella aktiviteter och evenemang som finns att erbjuda för olika åldrar. Kulturveckan skall vara en möjlighet att marknadsföra kulturen, men samtidigt en fest för både medverkande aktörer och besökare!

I år kommer Kulturvecka gå av stapeln mellan den 29/9 - 7/10. Vi hoppas också att vi från projektledningen, ska kunna stödja er aktörer mer, genom att försöka erbjuda vår tid, men också skapa goda förutsättningar för genomföra arrangemang.

Kvällens agenda

• Träffa Agneta Ström Granlund, kultur- och fritidschef samt Petra Garnås, projektledare för Kulturveckan 2017.
• Petra Garnås presenterar nyheter, förslag på upplägg och nya förutsättningar för Kulturveckan.
• Diskussion om hur vi kan lyfta och stärka både Kulturveckan och kulturen i allmänhet.
• Mingel & nätverkande under trevliga former i Radiokakans kreativa lokaler. Öppen scen från klockan 19.30.
• Obligatorisk anmälan till Petra Garnås: info@pgretorik.se

Vi bjuder på kaffe och smörgås!

Sidan granskad 2017-09-25
Sidansvarig: Fredrik Nordensson

Viss information sparas om ditt besök när du besöker den här webbplatsen.