För aktörer

Välkommen att medverka i Nynäshamns kommuns satsning på Temafritids som är en öppen fritidsverksamhet i samverkan med externa aktörer. Anmäl ert intresse för samarbete här.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Nynäshamns kommun startar en helt ny fritidsverksamhet - Temafritids - som vänder sig till barn och unga i årskurs 4-6.

Våra mål

Målet är att skapa roligare eftermiddagar genom att erbjuda temabaserad ledarledd fritidsverksamhet. Föreningar, studieförbund, kultur, och andra typer av aktörer med verksamhet för barn och unga bjuds in att driva verksamheten i samverkan med kommunen.  Som aktör kan man ta fullt ansvar och driva verksamheten i egna lokaler full tid. Det är också möjligt att samverka flera aktörer tillsammans där man som periodaktör ansvarar för en mindre andel av verksamheten. Tanken är att Temafritids erbjuder en bredd av olika aktiviteter inom ett valt temaområde.

Tre temaområden kommer att fortsätta sina verksamheter under vårterminen 2017. Det är tema Djur och natur, Kultur och Temafritids Sorunda.  

Läs gärna mer om Temafritids under de övriga flikarna.

Anmäl ditt intresse

Är du intresserad kan du lämna intresse här nedan. Vi jobbar för att utveckla fler Temafritidsområden i kommunens olika delar under höstterminen.

Fyll i intresseanmälan här!
Sidan granskad 2016-12-01
Sidansvarig: Ida Norrström

Nynäshamns kommun  ●  Stadshusplatsen 1  ●  149 81 Nynäshamn  ●  växel: 08-520 680 00  ●  fax: 08-520 140 08  
e-post: kontaktcenter@nynashamn.se  ●  Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterJournummerOm webbplatsen ● RSS

Nynäshamns kommun
Stadshusplatsen 1
149 81 Nynäshamn

växel 08-520 680 00
fax 08-520 140 08

kontaktcenter@nynashamn.se

Journummer
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Om webbplatsen

twitterfrågeln i blått

Följ oss på Twitter @Nynashamnkommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Logotyp för RSS
Kommunens logotyp