Pressrum

Här hittar du som journalist kontaktuppgifter till kommunens talespersoner, nämndordföranden, pressbilder och de senaste nyheterna från Nynäshamns kommun. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med att få svar på dina frågor.

Kommunikationsenheten
Stadshusplatsen 1, Nynäshamn
08-520 680 00
kommunikation@nynashamn.se 


Kommunens nyheter och pressmeddelanden


 • Allt vanligare med bedrägerier riktade mot äldre


  Kommunen har tillsammans med polisen uppmärksammat att det skett en del bedrägerier och försök till bedrägerier, på sista tiden. Bedrägeriförsöken är ofta riktade mot äldre och personer med funktionsnedsättning. Vi vill därför uppmana alla till att vara vaksamma.

 • Klart med ny kommundirektör i Nynäshamn


  Kristina Tidestav. Så heter Nynäshamns kommuns nya kommundirektör. Hon kommer närmast från Solna stad där hon arbetat som stadsdirektör.

 • Nu tänds julbelysningen i kommunen


  Just i detta nu sätter kommunens stadsmiljöavdelning ut julbelysning runt om i kommunen. På grund av den rådande energikrisen är julbelysningen i år medvetet något begränsad.

 • Deltagarna på daglig verksamhet är julens verkliga hjältar


  Outröttligt och året om pågår arbetet med insamlingen till Julens Hjältar. Pengarna går sedan oavkortat till matkassar som delas ut i juletid till ekonomiskt utsatta. Det hela började med en insamling till Musikhjälpen.

 • Uppföljande dialogmöte om Fållnäsviken


  Torsdagen den 1 december är du välkommen till ett uppföljande digitalt informationsmöte där Nynäshamns kommuns arbete med att ta fram ett lokalt åtgärdsprogram för Fållnäsviken presenteras.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: