Sök

Pressrum

Här hittar du som journalist kontaktuppgifter till kommunens talespersoner, nämndordföranden, pressbilder och de senaste nyheterna från Nynäshamns kommun. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med att få svar på dina frågor.

Mejl och telefon besvaras endast kontorsarbetstid på vardagar.

Kommunikationsenheten

Stadshusplatsen 1, Nynäshamn

08-520 680 00

kommunikation@nynashamn.se 

Fler presskontakter

Kommunens nyheter och sociala medier


 • Översiktsplanen på samråd
  Nu har Kommunstyrelsen beslutat att godkänna samrådshandlingarna för den nya översiktsplanen. Det betyder att det snart är dags att tycka till om förslaget!

 • Kemikaliefri arbetsmiljö – bra för både personal och miljö
  I snart två års tid har kommunens lokalvårdare till stor del arbetat utan kemikalier när de rengör kommunens lokaler. Det har gett goda resultat för både miljön och lokalvårdarnas hälsa.– Vi ligger i framkant på det här området och det är något vi ska vara stolta över, säger Anette Petersson, kvalitetsansvarig på Fastighetsavdelningen.

 • Invigning av nya konstgräsmattan
  På lördag, 21 maj, invigs den nya konstgräsmattan på Kvarnängens IP. Själva invigningen sker med start klockan 13.30, men det spelas också fotbollsmatcher på planen från 9.00 till framåt 18-tiden.

 • Ungdomsrådet i gång med arbetet – första förslagen lämnades över
  Det nybildade Ungdomsrådet börjar allt mer hitta formen för hur man ska jobba. I dag presenterade ett par medlemmar i rådet förslag till hur basketspelandet kan utvecklas på Estö IP.

 • Statsbidrag till kulturskolan även i år
  Nynäshamns kulturskola har genom Statens kulturråd beviljats ett statsbidrag på 661 500 kronor för kommande läsår.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?