Pressrum

Här hittar du som journalist kontaktuppgifter till kommunens talespersoner, nämndordföranden, pressbilder och de senaste nyheterna från Nynäshamns kommun. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med att få svar på dina frågor.

Kommunikationsenheten
Stadshusplatsen 1, Nynäshamn
08-520 680 00
kommunikation@nynashamn.se 


Kommunens nyheter och pressmeddelanden


 • Häftig kulturkavalkad att se fram emot


  Boka in sista helgen i september i kalendern. Då erbjuds nämligen en mängd olika kulturyttringar i Nynäshamns kommun.

 • Dialog och trygghetsskapande insatser i årets medborgarlöften


  Fokus på dialog, trygghetsskapande insatser och riktade trafikkontroller. Det är några av de medborgarlöften som Nynäshamns kommun kommit överens om tillsammans med Polisen och Södertörns brandförsvarsförbund.

 • Beslut fattat om landsbygdsberedning


  Kommunstyrelsen fattade på torsdagen beslut om att starta en landsbygdsberedning. Den ska ta initiativ till och bereda förslag till kommunstyrelsen i frågor som är kopplade till landsbygden.

 • Priser och stipendium för enastående insatser


  Under måndagskvällen var det i bibliotekets Picassofoajé årlig utdelning av kultur- och fritids priser och stipendium, under ledning av kultur- och fritidsnämndens ordförande Jimmy Norell.

 • Vägledande kontakter och ökad konkurrenskraft


  Mötet mellan ungdomar och företag är värdefullt på många sätt. Det handlar om tankar inför val av utbildning och framtida yrke. Inte minst kan det också bli en viktig studiemotiverande faktor. Det är även av stor vikt för företagen själva som behöver framtidssäkra tillgången på rätt kompetens.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: