Pressrum

Här hittar du som journalist kontaktuppgifter till kommunens talespersoner, nämndordföranden, pressbilder och de senaste nyheterna från Nynäshamns kommun. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med att få svar på dina frågor. Mejl och telefon besvaras endast kontorsarbetstid på vardagar.

Kommunikationsenheten
Stadshusplatsen 1, Nynäshamn
08-520 680 00
kommunikation@nynashamn.se 


Kommunens nyheter och pressmeddelanden


 • Bad avrådes på Marstabadet i Stora Vika


  Under fredagen 12 augusti beslutades det om att bad avrådes på Marstabadet i Stora Vika, där förhöjd halt av e-colibakterier har noterats när de senaste badvattenproverna analyserades. 

 • Uppropstider för skolornas läsår 2022/2023


  Höstterminen för skolorna i Nynäshamns kommun drar i gång torsdag 18 augusti 2022. Här kan ni se vilka starttider som gäller för respektive skola och årskurs, liksom få information om skolskjuts.

 • Nya boenderegler för flyktingar från Ukraina


  Sedan den 1 juli gäller ett nytt regelverk som innebär att kommunerna tar över ansvaret från Migrationsverket att ordna boende åt skyddsbehövande från Ukraina. Nynäshamns kommun har blivit anvisad att ta emot 37 personer under året. Ukrainska medborgare som redan bor i kommunen men behöver stöd att hitta en mer långsiktig boendelösning ska kontakta Migrationsverket.

 • Dialogmöte om Fållnäsviken


  Vattenmiljön i Fållnäsviken är inte så bra som den skulle kunna vara, bland annat är viken påverkad av övergödning. Därför har Nynäshamns kommun påbörjat ett arbete med att ta fram ett lokalt åtgärdsprogram. Nu bjuder vi in till ett dialogmöte för att informera om projektet och tillvarata lokal kännedom om platsen.

 • Flera tyckte till i medborgardialog på Ösmo marknad


  Under Ösmo marknad var kommun, polis och räddningstjänst på plats för att höra vad medborgare tyckte om tryggheten i Nynäshamns kommun. Över 60 personer svarade på frågor och nu har svaren sammanställts.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?