Sök

Pressrum

Här hittar du som journalist kontaktuppgifter till kommunens talespersoner, nämndordföranden, pressbilder och de senaste nyheterna från Nynäshamns kommun. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med att få svar på dina frågor.

Kommunikationsenheten

Stadshusplatsen 1, Nynäshamn

08-520 680 00

kommunikation@nynashamn.se 

Fler presskontakter

Kommunens nyheter och sociala medier


 • Nya toaletter vid Nynäshamns station
  Idag har vi öppnat de nya toaletterna vid Nynäshamns station! Ett besök kostar 10 kronor och du betalar med kort.

 • Tyck till om planerade kedjehus i Stora Vika
  I Stora Vika planeras det för ett nytt område med kedjehus. Till och med den 17 december kan allmänheten tycka till om förslaget.

 • Vaccinationsbuss till Nynäshamns kommun
  Från och med nu på söndag den 5 december kommer en mobil vaccinationsbuss att stå i Nynäshamn och Ösmo totalt fem dagar i veckan. Bokningen till vaccinationsbussen öppnar inom kort.

 • Nynäshamns kommun ett steg närmare ny vision
  Nynäshamns kommun - här får hela livet plats. Så kan den vision som kommunstyrelsen enigt beslutat om på torsdagen sammanfattas. Visionen bygger på över 1 100 kommuninvånares röster om vilken kommun de vill leva och bo i år 2040.

 • Kom i extra god tid till kulturskolans konserter i år
  Snart stundar julen och efter förra årets paus på grund av pandemin kan Kulturskolan åter bjuda in till den traditionsenliga och uppskattade konserten Julton igen. Men publiken uppmanas att vara på plats i extra god tid i år – och ha sina vaccinationsbevis med sig.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?