VÄLKOMMEN TILL ÖPPET HUS
Torsdag 1 december,
klockan 18-19

Vi håller en information och du får träffa både elever och lärare som berättar och svarar på dina frågor om våra program och om gymnasiet. Passa också på att se dig om i våra fina lokaler.


18.00-18.15 Information i sal A1
18.15-19.00 Elever och lärare berättar och svarar på frågor


Vi ser fram mot att träffas och hoppas att du är lika nyfiken på oss som vi är på dig!


Varmt välkommen!

 

PS. Vill du komma till oss och vara elev för en dag, kan du anmäla ditt intresse här. :-)Vi tror på dig – välkommen till Nynäshamns gymnasium!

Hur ser din framtid ut, vill du läsa vidare eller vill du gå ut i arbetslivet direkt? Här på Nynäshamns gymnasium finns alla möjligheter och vi är med dig hela vägen fram.

Vi har en välkomnande profil. Din utveckling och ditt lärande är vårt fokus. Vi ser att alla elever har värdefulla styrkor och de lyfter och bygger vi vidare på – tillsammans. Vi arbetar för att du ska nå dina mål och mer därtill.

Med stöd av våra kompetenta och stöttande lärare ser vi till att du kan vara dig själv. Vi möter dig på din nivå så att du kan utvecklas mot en framtid av möjligheter. Hos oss möter du också en lugn och rymlig miljö med nära relation till både elever och personal. Här har vi en skolkultur som präglas av omtanke och en stark vilja att komma framåt.

Vi anpassar skolsituation och undervisning utifrån vad som är bäst för dig och det du behöver för att nå gymnasieexamen med den kunskap och betyg du siktar mot. Vi tror på dig.

Varmt välkommen till oss på Nynäshamns gymnasium!