Sök

Bemanningscentrum

Här finner du information om hur du anmäler intresse och kontaktar kommunens Bemanningscentrum som ansvarar för vikariehanteringen inom vård och omsorg, barnomsorg samt kostenheten.

På bemanningscentrum finns både tillsvidareanställda och timavlönade vikarier som rycker ut på de arbetsplatser som saknar personal inom förskolor, fritids, äldreomsorg och omsorg för funktionsnedsatta personer samt skol- och förskolekök och äldreboendekök. Bemanningscentrum består av cirka 200 medarbetare.

Vill du bli en av våra timvikarier?

Vi rekryterar timavlönad personal löpande. Bemanningscentrums behov av vikarier till de olika enheterna varierar under året:

  • Januari-februari samt augusti-december söker vi främst dig som vill arbeta i barnomsorgen och kostenheten.
  • Mars-maj söker vi dig som vill arbeta inom äldreomsorgen och funktionshinderområdet och som i första hand kan arbeta under sommaren.

Intresseanmälningar bevakas

När vi har fått in din intresseanmälan kontaktar vi dig per telefon för att inleda en rekryteringsprocess. Det kan ta olika lång tid innan vi tar kontakt. Det beror på hur behovet av nya vikarier på enheten du sökt till ser ut för tillfället. Under vissa perioder annonserar vi även efter timavlönad personal på Offentliga jobb och Platsbanken. Se mer under Lediga jobb.

Vi tar gärna emot en intresseanmälan för arbete som timavlönad hos oss.

Kontakt

Rekryteringsansvariga

Anette Augustsson

08-520 683 67


Lena Norström

08-520 684 77
bemanningscentrum@nynashamn.se

Bemanningskontoret

Bemanningsassistenter, gruppchefer, systemansvarig schemaläggningsprogram

08-520 684 90

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?