Hammarhagsvägen 26, 149 45 Nynäshamn

Lötstugans hemtjänst

Lötstugans hemtjänst är den lilla, personliga hemtjänsten med det stora hjärtat som ställer dig, dina behov och dina önskemål i centrum.

För oss är det viktigt att ha en nära och tät dialog och ett gott samarbete med dig och dina anhöriga. Det är dina önskemål, behov och trygghet som är vår ledstjärna. Varje människa är unik och ska även bemötas unikt. Vi tycker att det är viktigt att du ska få vara den person du är och att du ska få leva ett så tryggt liv som möjligt på dina egna villkor.

För att värna om din integritet och för att skapa kontinuitet för dig och dina närstående kommer du att erbjudas en och samma kontaktperson. Vårt motto är även att du ska träffa samma personal vid besöken hos dig. Vår strävan är att ge dig den tid som behövs för att du ska må bra och vara trygg i ditt eget hem.

Personal och kompetens

Vår personal har lång erfarenhet inom vård och omsorg samt innehar relevant utbildning. Ledningen hos Lötstugan Hemtjänst AB har både utbildning och erfarenhet som undersköterskor, beteendevetare och kostspecialist.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?