Konsul Johnsons väg 9, 149 45 Nynäshamn

Sjöströms hemservice

Sjöströms Hemservice AB bygger på kvalité, kompetens och kontinuitet. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa och vårda människor i deras hemmiljö.

Inom vår hemtjänst erbjuder vi vård- och omsorgsinsatser samt serviceinsatser i form av tvätt, städning, inköp eller följa med på promenader. Vi finns i Nynäshamn och Haninge. Sjöströms Hemservice AB driver även hemsjukvård på flera orter i Stockholms län.

Ambition är att hemsjukvården och hemtjänsten ska ha ett nära samarbete kring den enskilde individen. Vi är måna om att du som brukare ska få den bästa möjliga omvårdnad och service med att få inblandade för god kontinuitet och kvalitet. Om du önskar få hjälp i hemmet tar du kontakt med din biståndshandläggare som ansvarar för området där du bor.

Vi är tillgängliga för dig alla dagar klockan 7-22. Du är varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Personal och kompetens

Vi har utbildade undersköterskor och vårdbiträden som har erfarenhet av äldreomsorg samt fysisk och psykisk ohälsa, I företaget finns även sjuksköterskor som kan bistå med rådgivning vid behov. Sjöströms Hemservice AB är engagerade i personalens välmående och har sedan flera år tillbaka tecknat kollektivavtal.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?