Torggatan 12B, 149 40 Nynäshamn

CL Service

Hemtjänst på dina villkor – när du vill, hur du vill! Vår personal bemöter dig alltid med värme och respekt för att du ska kunna känna dig trygg. Vi vill att vårt arbete ska genomsyras av god kvalitet och kontinuitet.

Vi är en liten verksamhet med ett fåtal medarbetare. Detta innebär hög kontinuitet för dig som kund där kontaktpersonen i första hand är den som kommer hem till dig. Det är du som kund och dina behov som styr hur vi arbetar.

Vi arbetar med tilläggstjänster vilket innebär att du kan få mer hjälp än den du är beviljad. Det är dina behov som styr så säg till vad du önskar få hjälp med så planerar vi tillsammans. Vi på CL Service har hjärtat på rätta stället.

Personal och kompetens

Vi är undersköterskor, vårdbiträden och personer med likvärdig utbildning, alla med långvarig erfarenhet inom omsorg, demens och att arbeta på ett funktionsbevarande sätt. Vi har även erfarenhet inom hem och hushåll.

För ett likvärdigt arbetssätt får alla medarbetare genomgå utbildningar. Grundläggande är bland annat basal hygien, livsmedelshantering och näringslära, lyftteknik och demensutbildning.

God kommunikation är en grundförutsättning för ett bra bemötande och därför är svenska språket en självklarhet hos oss alla som arbetar på CL Service.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: