Markörgatan 2, 136 44 Handen

Vima Vård & Omsorg

Vi erbjuder professionella vård- och omsorgsinsatser. Vi inriktar oss för att ta hand om tandhälsan hos våra äldre. Utöver en äldreomsorg av högsta kvalitet, arbetar vi aktivt med både miljöarbete och social hållbarhet inom företaget.

Så här kommer vi att planera din hemtjänst tillsammans med dig

När du får ett biståndsbeslut, bokar vi ett hembesök hos dig där vi går igenom dina önskemål om hur, när och vem som ska utföra dina insatser. Det är viktigt för oss att du är delaktig och känner dig trygg med vad vi kommit överens om. Du får även en kontaktperson som ansvarar för regelbunden kontakt med dig.

Vår personal kan svenska i tal och skrift. All personal har dokumenterad utbildning som undersköterska eller vårdbiträde, med över 10–25 års gedigen erfarenhet av arbete inom hemtjänst.

Vi erbjuder dig en kvalitativ hemtjänst där du kan känna dig trygg och omhändertagen. Vi är noga med att se till att dina insatser utförs på ett korrekt sätt enligt vår överenskommelse och uppdaterar dig kontinuerligt vid förändringar.

Personal och kompetens

  • Vår personal har arbetskläder med företagets logotyp på och ID-kort med bild för att visa vilka vi är.
  • Vår personal har kunskap och erfarenhet inom demens.
  • Vi har även inriktning på munhälsa för att du ska kunna njuta av din måltid som har stor betydelse för livskvaliteten. Vi har ett förebyggande arbetssätt där vi engagerar oss att kontrollera tandstatus hos våra kunder och att kunna hjälpa till med tidsbokningar eller påminnelse om tandvård.
  • Vi kan tala följande språk förutom svenska: engelska, finska, franska, spanska, italienska, kurdiska, arabiska, persiska, turkiska, polska, ryska och tigrinja.

Kontinuitet

Vi ser till att ha så låg personalomsättning så att kontaktpersonen och ett fåtal andra medarbetare kommer till dig för att du ska ha lätt att känna igen personalen och att du slipper förklara på nytt hur du vill ha dina insatser utförda.

Självbestämmande och integritet

Vi utgår alltid från din vardag och hur ditt liv ser ut, så att du ska få den hjälp som du önskar enligt din självbestämmanderätt och respekt för din integritet.

Kontakt

Vi är tillgängliga på telefon klockan 7-22 varje dag och vi anpassar oss enligt dina önskemål eller vid tillfälliga förändringar av dina insatser. Vi lämnar en kundpärm till dig med all information om företaget, uppgifter till kontaktpersonen, verksamhetens öppettider samt telefonnummer till företagets arbetsledning.

Antal tillsvidareanställda: 5
Kollektivavtal: Almega vårdföretagarna

Kontakt

Åsa Wärnsäter

verksamhetschef

073-893 48 03

info@vimaomsorg.se

Besöksadress

Markörgatan 2

136 44 Handen

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: