Om Lämna sidan snabbt

Panikknappen eller "Lämna sidan snabbt" är en funktion för att du snabbt ska kunna lämna en webbsida. Det kan vara på grund av hot eller övervakning.

Knappen "Lämna sidan snabbt" tar dig direkt till en ny webbsida. Panikknappen rensar dock inte bort informationen som lagrats i din dator, för att radera historiken måste du rensa ut informationen på egen hand. Nedan ges exempel på hur du gör detta i några webbläsare.

Internet Explorer

  • Gå in på "Historik" i Verktyg-menyn.
  • Välj "rensa historik".

Safari

  • Gå in på "Historik" i menyn.
  • Välj "rensa".

Google Chrome

  • Klicka på Verktyg-knappen (längst upp till höger),
  • Klicka på "Historik"
  • Välj "Rensa webbinformation".

Firefox

  • Välj "Historik" i menyn.
  • Klicka på "Visa all historik".
  • Klicka på "Idag".
  • Högerklicka på sidorna du vill radera, välj "Ta bort den här sidan" eller "Ta bort all historik för webbplatsen".

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?