Sök

Aktivitetshuset Idun

Du som har psykisk ohälsa eller beroendeproblematik är välkommen till aktivitetshuset Idun.

Aktuellt

På Idun har vi kvällsöppet varje torsdag. Då har vi temakvällar, till exempel filmkväll, tävlingar, bingo, allsång eller julpyssel där vi även äter något enklare.

Öppen träfflokal

Idun har en öppen träfflokal där du kan umgås med andra personer. Här kan du till exempel lyssna på musik, pyssla i hantverksrummet, fika, äta lunch, spela kort eller bara umgås. På Idun har vi grupper med olika inriktningar som till exempel friskvård och hantverk. Vi firar även midsommar, påsk och jul med lite extra festliga luncher.

Är du intresserad kan du komma förbi på ett spontant besök eller boka ett studiebesök. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Sysselsättning

På Idun kan du delta i strukturerade aktiviteter. Din aktivitet kan till exempel vara sysslor i köket, i caféet, i bakgruppen, i städgruppen eller i hantverksgruppen.

För att delta i sysselsättning och aktiviteter tar du kontakt med någon av arbetshandledarna. Ni gör därefter en strukturerad planering tillsammans som baseras på dina önskemål om aktivitet, vad du vill uppnå och vilka tider som är aktuella.

Samverkan - för din skull

Om du vill kan du få stöd i att komma vidare i arbete eller studier. Vi samarbetar gärna med dina kontaktpersoner på boendestödet, behandlingsteamet, försörjningsstöd, Försäkringskassan, Arbetsförmedling eller vården för att du ska få ett så brett stöd som möjligt.

Kontakt

Öppettider

måndag 9-16

tisdag 9-13

onsdag 9-16

torsdag 9-13 och 15.30-18.00

fredag 9-13


Besöksadress

Idunvägen 1, nedre botten

149 31 Nynäshamn

Vi finns på Facebook under namnet "Aktivitetshuset Idun".

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?