Sök

Företagarpanelen

Företagarpanelen är en unik möjlighet för dig som företagare att göra din röst hörd och påverka Nynäshamns kommuns arbete för ett förbättrat företagsklimat.

Nynäshamns kommun arbetar kontinuerligt för ökad dialog och samverkan med näringslivet. Vi har därför startat en digital och en fysisk företagarpanel för att lyssna in näringslivets tankar, idéer och synpunkter.

Fysisk företagarpanel

I konceptet ”Företagarpanelen” möter företag, politiker, tjänstemän, organisationer och myndigheter varandra i samtal kring ett aktuellt ämne i syfte om att samverka för gemensamma prioriteringar och långsiktiga lösningar för vår kommun. Målet är att tillsammans kunna skapa strukturer för förbättringar, samarbeten och inkludering. Företagarpanelen hålls två gånger per år.

Digital företagarpanel

Den digitala panelen består av hundra stycken slumpmässigt utvalda företag i Nynäshamns kommun. Som deltagare i panelen kommer du efter en tid att få korta frågor skickade till dig via mejl. Undersökningarna kan handla om allt från hur du som företagare ser på en specifik fråga, vilka frågor du tycker att Nynäshamns kommun ska driva eller konkreta förslag.

Mer information hittar du även på www.kommunpanelen.se

Kontakt

Emelie Norrljung

näringslivskoordinator
08-520 688 05
emelie.norrljung@nynashamn.se

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: