Sök

Välkommen till nya nynashamn.se!

Vår webbplats har fått ny design och vi har förbättrat tillgängligheten. Vi hoppas att du gillar den!

En av de största förändringarna är navigeringen. Vi har delat upp innehållet i tre ingångar; Service, Tillväxt och Uppleva.

  • Under Service hittar du kommunens service till dig som kommuninvånare. Bygglov, skolor, förskolor, boende för äldre, protokoll och fakta om kommunorganisationen är exempel på saker som finns här.
  • Under Tillväxt finns information om stadsplanering, byggnation, mark och exploatering. Här finns också information som riktar sig till kommunens alla företagare. Kort sagt sådant som bidrar till ökad tillväxt.
  • Under Uppleva hittar du information om allt roligt och intressant du kan hitta på i Nynäshamns kommun. Hit hör allt ifrån motionsspår och simhall till evenemang, restauranger, kulturaktiviteter och bibliotek.

Under Uppleva kan du också hitta all informationen som tidigare fanns på vår besökswebb visitnynashamn.se. Det beror på att den nu är sammanslagen med nynashamn.se eftersom vi tror att det är lika intressant att få reda på vad som är på gång oavsett om du bor i kommunen eller är här på tillfälligt besök.

Vi har också lagt mycket kraft på att se till att webbplatsen är tillgänglig för alla, att den möter de nya lagkraven om just tillgänglighet och att den ska fungera lika bra oavsett hur du letar upp informationen – via mobil, surfplatta eller dator.

Men allra viktigast är att vi har haft dig som besöker webbplatsen i centrum. Därför vill vi gärna veta vad du tycker är bra och vad vi kan göra bättre. Längst ner på varje sida hittar du en länk där du kan lämna synpunkter på sidan.

Tar en stund innan länkning från google fungerar

När du söker i google eller andra sökmotorer kan det ta en stund innan länkningen till den nya versionen av nynashamn.se fungerar. Det beror på att sökmotorerna måste göra en omindexering.

Saknar du något på denna sida?