Petra Kålbäck är tillförordnad kommundirektör

Idag startar Petra Kålbäck sitt tillförordnande som kommundirektör efter att Carolina Petterson gått vidare till en ny tjänst i Region Stockholm. Rekrytering av en ny kommundirektör kommer att starta upp efter sommaren.

Kvinna i svart kavaj och brunt hår framför en grön vägg.

Petra Kålbäck.

– Det är både ärofyllt och spännande att axla den här rollen. Det är mycket som händer just nu, både här i kommunen och i vår omvärld. Vi behöver vara lyhörda för detta samtidigt som vi behöver fortsätta driva på vår gemensamma utveckling vidare i riktning mot visionen - här får hela livet plats, säger Petra Kålbäck.

Petra Kålbäck är född och uppvuxen i Nynäshamn och har därför följt kommunens utveckling på nära håll sedan barnsben. Hon har arbetat på kommunen sedan november 2018 med ett flertal olika roller i ledande position, nu senast som chef för Utvecklingsavdelningen.

Vad är det bästa med Nynäshamns kommun?

– Om jag ska säga vad som är det bästa med kommunen som arbetsgivare och arbetsplats skulle jag direkt lyfta alla fantastiska kollegor som verkligen brinner för sitt jobb för att göra det bästa möjliga varje dag för invånarna. Jag är ju själv invånare i kommunen så jag kan ju verkligen uppskatta allt det engagemang som finns. Det bästa med att bo och leva i Nynäshamn är naturen och närheten till havet. Möjligheten att vilken dag eller tid som helst på året kunna kliva ut genom dörren och snabbt och enkelt nå en klippa, en strand eller en naturstig för att bara vara.

Kontakt

Petra Kålbäck

tf kommundirektör och utvecklingschef
08-520 688 96
petra.kalback@nynashamn.se


 

Saknar du något på denna sida?