Sök
Projekt Trygga föräldrar är ett integrationsprojekt

Vi söker nyanlända föräldrar till nytt projekt

Projekt "Trygga föräldrar i utbildning och samhälle” hjälper nyanlända föräldrar med bland annat samhällsinformation, språkstöd och möten med redan etablerade familjer och andra kommunmedborgare. Nu söker vi fler deltagare till projektet!

Vi söker fler nyanlända föräldrar

Projektets målgrupp är nyanlända kvinnor och män med barn i åldrarna 0-15 år. Projektet ska underlätta integrationen genom språkstöd, samhällsinformation och nätverk. Projektet ska också ordna olika aktiviteter tillsammans med redan etablerade familjer och andra kommunmedborgare.

Är du en nyanländ förälder som studerar på Campus Nynäshamn eller är föräldraledig? Hör av dig till oss i projektet så får du veta mer.

"Vi söker även volontärer"

- Vi söker även volontärer, Nynäshamnare, som vill delta i olika aktiviteter tillsammans med de nyanlända föräldrarna. Det kan handla om att vi lagar mat tillsammans, går promenader, språkcafé eller något helt annat. Det här är en fin möjlighet att lära känna människor från andra kulturer, säger Sara Al Smadi, projektledare Socialförvaltningen.

Om projektet

Projektet har fått 1 302 267 kronor från Länsstyrelsen och kommer att pågå till december 2021. Projektet drivs av Campus Nynäshamn och Socialförvaltningen på Nynäshamns kommun. Utgångspunkten för deltagarna är Campus Nynäshamn men många av insatserna kommer att genomföras ute i samhället.

Kontakt

Anna Torstensson

projektledare Socialförvaltningen
08-520 688 40
anna.torstensson@nynashamn.se


Katarzyna Duszynska

projektledare Campus Nynäshamn

072-467 20 85

katarzyna.duszynska@nynashamn.se


Ahmad Rihawi

samhällsguide

076-125 83 57

ahmad.rihawi@nynashamn.se

Telefontid

måndag-fredag 9-16

Saknar du något på denna sida?