Sök

Om platsvarumärket Nynäshamn

Ett platsvarumärke är vårt rykte kort och gott. Hur folk uppfattar Nynäshamn som plats och ort. Det påverkar i sin tur om de vill besöka platsen, flytta hit eller driva sitt företag här. Så visst är ett platsvarumärke viktigt för oss som bor och verkar här.

Med Nynäshamn menar vi såklart hela det geografiska området och alla verksamheter som ryms inom Nynäshamns kommungräns. Den positiva bilden bygger vi alla tillsammans genom att ladda vårt varumärke med positiva värden. Du som företagare är en viktig del i detta arbete.

Kärnlöftet är essensen av vårt varumärke, kort sagt det vi lovar.
Nynäshamn – där havet och livet möts.

I Nynäshamn möts stad, landsbygd och hav. Här har du närhet till det viktiga i livet. Du kan kombinera en trygg småstadsmiljö med storstadens möjligheter. Havsnära områden och ett vackert kulturlandskap ger dig möjlighet att hitta ett boende med närhet till skärgård, en fri horisont och spännande naturupplevelser. Vi är en del av Sveriges starkaste tillväxtregion. Bra kommunikationer med pendeltåg och motorväg ger dig tillgång till Stockholms enorma utbud och arbetsmarknad. Upptäck Nynäshamn – där havet och livet möts.

För att förstärka och förmedla beskrivningen och bilden av platsen Nynäshamn fokuserar vi på de tillgångar som bäst hjälper oss att stärka den bilden. Dessa tillgångar är de ”motorer” som ska driva arbetet med att stärka varumärket Nynäshamn.

Naturligt och havsnära

Här finns havet och naturen alltid nära. Vi har fantastisk natur med allt från tysta svampskogar till spegelblanka skridskoisar. Här finns Stockholms sydligaste skärgård, solvarma badklippor och en fri horisont. Tillsammans med ett vackert kulturlandskap och lokalproducerade smaker hittar du naturliga upplevelser året om.

Närhet till det viktiga i livet

I Nynäshamn finner du en trygg småstad och en levande landsbygd med närhet till Stockholm. Du kan kombinera arbete och fritid i en expansiv kommun. Här finns gott om plats för barnen, vännerna och dig själv. Du har stora möjligheter att hitta familjens drömboende med tillgång till havet och naturen. Och du får förutsättningar för ett innehållsrikt liv med tid för det du värdesätter.

En del av Stockholm och framtiden

Stockholm erbjuder en stor arbetsmarknad, utbildningar och Sveriges starkaste region för tillväxt och framtid. Storstadens närhet ger dig också tillgång till ett stort utbud av kultur och sport. Bra kommunikationer med pendeltåg och motorväg tar dig snabbt in till centrala Stockholm. Hamnen och våra färjor binder oss samman med Gotland och länderna runt Östersjön.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: