Godis på buffébord

Dessertbordet på Körunda

Julbord och juliga smaker

Mat och dryck hör julen till! Nynäshamns restauranger och krogar bjuder på både traditionellt och modernt. Många med inspiration av skärgården och några mitt i skärgården. Öka på julkänslan tillsammans med kollegor, familj och vänner.

Julbord på Körunda

Mysiga Körunda bjuder på traditionellt julbord med klassiska varmrätter och kallskuret, egengjorda godis och spännande desserter.
Läs mer och boka julbord på Körunda

Julehjorten på Nåttarö

Nåttarö Gård & Resort serverar en middag i flera delar där dovhjort från ön med inslag av julens smaker får spela middagens huvudroll. Kvällen börjar med glögg på restaurang Krokens båtklubb, i Nynäshamn, innan m/s Maria Eleonora, far vidare mot Nåttarö.
Läs mer och boka julbord på Nåttarö

Julgourmet på Nynäs Havsbad

På Nynäs Havsbads version av julbord bjuds bland annat på havskräftor, räkor, rom, sillar och egna tillagade laxar. Varmrätt, lyxigt desssertbord och havsutsikt ingår också. För den som vill passa på att ta julbadet samtidigt finns det spasöndag med julgourmet att välja på.
Läs mer och boka julgourmet på Nynäs havsbad

Julbord på Restaurang Kroken

Stämningsfulla och populära restaurang Kroken i Nynäshamns fiskehamn bjuder som vanligt på ett traditionellt julbord där du bland annat kan smaka på deras berömda hemgjorda sillar.
Läs mer och boka julbord på restaurang Kroken

Julsupé hos Svedtiljas på Landsort

Hos Svedtiljas på Landsort får du uppleva skärgården långt ute i havsbandet med Landsorts fyr som granne. De bjuder på sittande julsupé med moderna smaker.
Läs mer och boka julsupé hos Svedtiljas

Julbord på Nynäsgården

Nynäsgården serverar ett klassiskt julbord med många traditionella favoriter. Men glöm inte att lämna lite plats i magen för gotterummet.
Läs mer och boka julbord på Nynäsgården

Julbord på Sjöboden, Torö

Välkomna till ett klassiskt julbord med egna sillar, Sjöbodens skagen, kallskuret med inslag av vilt, Hannas köttbullar, revbensspjäll och mycket annat gott som hör julbordet till. På dessertbordet finns bland annat eget julgodis, fruktsallad, frukt och självklart ris ala malta.
Läs mer och boka julbord på Sjöboden

Jultallrik hos Kökeriet

På Kökeriet, Nynäs Rökeris restaurang, serveras jultallrik från den 25 november fram till den 18 december. Det går också bra att ta med hem från 25 november fram till 23 december.
Läs mer om Kökeriets jultallrik

Libanesiskt julbord hos Libnani Bar & Kök

Libanesiskt julbord med kalla meze, varma meze, sallader och grillrätter.
Läs mer och boka julbord på Libnani Bar & Kök

Julbord på Ösmo Krog

Traditionellt svenskt julbord för stora och små sällskap.
Läs mer och boka jubord på Ösmo Krog

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: