Kuddar och filtar på ett bord.

Heminredning - gå på känsla och låt dig inspireras

Oavsett vilket rum eller miljö du vill inreda är just ditt tycke och smak det allra viktigaste Vilken känsla eller stil passar dig? Här finns samlade tips om var du kan låta dig inspireras.

Tygmans Textil & Heminredning

Hos Tygmans hittar du inredning för det moderna hemmet med allt från tyg, garn, kuddfodral, krukor, skålar, symaskiner och dekorationer till presentartiklar. Erbjuder bland annat sömnad, service av symaskiner och sykurser. Har även webbshop.

Tygmans Textil & Heminredning

400 kvadrat

Populär inredning- och presentbutik i centrala Nynäshamn. Har till och med en egen Nynäshamnskollektion. Och kanske träffar du lokala kändiskatten Mozart på din tur i butiken?

400 kvadrat

Ohléns Diversehandel

Ohléns Diversehandel erbjuder omsorgsfullt utvalda inredningsdetaljer och presenter såsom porslin, glas, brickor, lampor, doftljus, te i lösvikt och mycket mer.

Ohléns Diversehandel

Fredsgatan 12 Nynäshamn

En trappa ned finner du Fredsgatan 12, en present- och inredningsbutik, med keramik, kuddar, ljuslyktor, tvål med mera.

Fredsgatan 12

Vita Verkstan

Härproducerade möbler, krukor, porslin, glas, keramik, dukar, tvål – ja allt mellan inredning, möbler och konst.

Vita Verkstan

Hemtex

Nordisk detaljhandelskedja för hemtextilier sedan 1973.

Hemtex

Kålbäcks Färghall

Denna härliga butik har varit i familjen Kålbäcks ägo sedan 1910! Idag driver tre generationer färghallen med många års kunskap inom färg, golv, tapeter och inredning.

Kålbäcks Färghall

Nordsjö Idé & Design

Färg, tapeter, golv och allt som hör därtill.

Nordsjö Idé & Desgin

Nynäshamns Ljusstöperi och Par i Läder

Designade och handstöpta ljus av 100% återvunnet stearin som säljs i en charmig butik hos ägarna i Segersäng. Par i Läder erbjuder designade och handgjorda produkter av läder och järnsmide.

Nynäshamns Ljusstöperi
Par i läder

Stenstrand Keramik

Designade och handgjorda konst- och vardagsprodukter i stengodslera med skärgårdsnaturen som inspiration. Ateljén och butiken är lokaliserad med fantastisk utsikt över havet.

Webb: Stenstrand keramik

Blå Boden

I Blå Boden skapas designade och handgjorda konst- och vardagsprodukter i stengodslera.

Blå Boden Keramik

Torö Svinhus

Keramik- och gårdsbutik på Herrhamra gård. Förutom egengjord keramik finns här även en second-hand hörna och möjlighet till fika.

Torö Svinhus

Ösmo Plantshop

Inriktningen är blommor och trädgård men här finns även inredningsdetaljer såsom krukor, vaser och dekorationer samt presentartiklar.

Ösmo plantshop

Björsta Källa Design

Designar och tillverkar egna keramiska föremål, mest i stengods som är perfekt för vardaglig hantering. Har även kurser och workshops i drejning och övrig keramisk tillverkning.

Björsta Källa Design

Spirux Handelsbolag

Mor och dotter driver detta företag som tillsammans syr bland annat barnkläder, babyfiltar och hundbäddar med valfri brodyr.

Spirux Handelsbolag

Tottnäs Rökeri

Det där mysiga stället som ligger precis innan bron innan du åker över till Torö. Förutom fisk och andra delikatesser finns här också härliga blommor och olika inredningsdetaljer. Sommaröppet. Vintertid dyker pop-up butiken upp på Lövlundsvägen 1 med allt från tvål till keramik och diverse inredningsdetaljer.

Tottnäs Rökeri

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: