Vita julrosor i trälåda

Julrosor hos Grönväxtriket i Nynäshamns centrum

Shopping med småstadscharm

Nynäshamns centrum, fiskehamnen och gallerian Sjötelegrafen är några ställen där du kan shoppa i Nynäshamn. Här finns större kedjor, unika småbutiker, delikatesser och antikviteter.

Nära till allt i Nynäshamns centrum

I Nynäshamns centrum är det ont om större kedjor, men gott om små butiker med unikt utbud. Dessutom är det nära till allt. Här hittar du flera riktigt bra inredningsbutiker och klädbutiker med ett personligt urval. Missa inte heller blomsterbutikerna, smyckesbutiken och den lilla skivbutiken med vinylskivor. Gillar du att fynda vintage finns här hela fem butiker inom bara några steg. I centrum finns såklart också optiker, apotek, frisör, matbutik och annat man kan behöva.

Alla butiker i Nynäshamns centrum

Lokal touch i fiskehamnen

I fiskehamnen blandas båtfolk med solande lunchgäster och glassugna barn. I de röda små hamnbodarna och längs kajen hittar du hantverk, mat, glass, hembakt, kläder och inredning. I närbelägna Godsmagasinet finns konsthantverk och utställningar.

Hamnbodarna på Instagram

Livets nödvändigheter på Sjötelegrafen

I den lilla gallerian Sjötelegrafen i norra delen av Nynäshamn hittar du det mesta och det är en populär plats att bunkra för båtgäster och kryssningsresenärer. Här finns stormarknad, frisör, optiker, apotek, blomsterhandel, vitvaror, elektronik och möbelaffär. Runt hörnet hittar du också secondhand-butik och ett riktigt godismecka.

Alla butiker i Sjötelegrafen

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: