Ribbåt på havet

Testa ribbåt med 59 North Adventure

Guidade skärgårdsturer

Skärgårdsguidning i 40 knop, lugn segling med span på säl och havsörn eller en tur med kajak. Upplev skärgården på ett nytt sätt tillsammans med kunniga guider.

Lär dig segla eller följ med på segelcharter

Lär dig att segla en kölbåt från Nynäshamn, The Green Trails har kurser på olika nivåer. Från baskunskaperna för att komma igång med segling till att göra dig redo för att börja segla på egen hand för en riktigt härlig sommar till sjöss! Eller följ med på en av deras charterresor och njut av Nynäshamns skärgård under en eller flera dagar. The Green Trails älskar att segla till Nåttarö som bjuder på fantastiska lunch- och badplatser men i slutänden är det vinden som avgör turen. Sommaren 2023 erbjuds även kursen Förarintyg och Seglarintyg 3.

Testa högfartsguidning med ribbåt

59°North Adventure erbjuder skärgårdsguidning och andra turer i ribbåt. Susa fram i fartfyllda 40 knop samtidigt som du får fakta, kuriosa och kunnig guidning om skärgården via hörlurar.

Häng med på kajaktur

Paddla kajak är ett av de bästa sätten att komma nära naturen och skärgården. Nynäshamns kajakuthyrning ordnar bland annat tjejpaddlingar, frukostpaddlingar och kajakturer med övernattning i tält med kunniga guider.

Spana efter säl och havsörn på skärgårdssafari

Häng med besättningen på segelbåten Courage IV på skärgårdssafari och spana efter säl och havsörn, en dagstur till Landsort eller en tur till skärgårdens mest fotovänliga platser. De seglar både vår, sommar och höst.

Följ med M/S Flora från Nynäshamn till Trosa

Kulturmärkta M/S Flora är en före detta ångslup som byggdes i Kristinehamn åt Smedsuddens Ångbåtsaktiebolag 1897. Sedan 1970-talet gör hon guidade turer till Trosa och chartrade kryssningar i skärgården.

Upplev skärgårdens historia

Följ med Yxlö tours på en spännande båttur där du lugnt glider fram över havet samtidigt som du får höra spännande berättelser om södra skärgårdens historia.

Kontakt

Nynäshamns Besökscenter

08-520 737 00
info@nynashamn.se


Besöksadress

Fiskargränd, Nynäshamns Fiskehamn

Länk till karta

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: