Surfa och paddla

Häftig ytterskärgård och lugna havsvikar. Vilda vågor och mysiga insjöar. Här finns alla slags vatten. Varför inte testa på en aktivitet på en bräda eller med en paddel.

Surf’s up – på Torö Stenstrand

Torö Stenstrand är östkustens självklara surfstrand med en etablerad surfingkultur. Så fort vinden tillåter trivs här både vind-, våg- och kitesurfare, året om!

Stenstrand ligger på naturreservatet Ören med utsikt över den öppna horisonten. Härifrån kan du skymta Landsorts fyr – Stockholm skärgårds sydligaste utpost.

På Ören kan du också promenera i strövvänlig skog och bada i det saltstänkta friska vattnet. Den långgrunda sandstranden på Örens norra sida passar särskilt bra för bad.

Paddla kajak – upplev naturen från vattnet

Nybörjare och vill paddla med en grupp? Eller erfaren och vill paddla i nya häftiga vatten? Oavsett nivå kan du ta dig an vår sydliga skärgård på vattnet. En naturupplevelse! Du styr nivån och utmaningen.

Paddla SUP – utforska en kuststräcka

Stand up paddleboard (SUP) är ett enkelt sätt att komma ut på vattnet. Ett utmärkt sätt att utforska en kuststräcka i närheten eller någon av våra mysiga insjöar som Muskan eller Fjättern. Det är en fantastisk paddelsport för nybörjare som är lätt att lära sig. Men låt dig inte luras av det! Stand up paddle är träning för nästan alla muskelgrupper i kroppen.

Hyr kajak och SUP eller häng med på en guidad tur

Hyr en egen kajak eller kom med på en guidad tur. Du kan också hyra en SUP och ge dig ut. Glöm inte flytvästen bara!

Guidade turer

Hyr kajak och SUP

Film: Klapp & co filmad vid Torö Stenstrand.

Kontakt

Nynäshamns Besökscenter

08-520 737 00
info@nynashamn.se


Besöksadress

Fiskargränd, Nynäshamns Fiskehamn

Länk till karta

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: