På Nynäshamns gymnasium får du förutsättningar att kunna gå ut i arbetslivet direkt eller att läsa vidare vid universitet och högskola, både i Sverige och utomlands.

Vår gymnasieskola har en välkomnande profil. Vi ser att alla elever har värdefulla styrkor som vi lyfter och bygger vidare på – tillsammans. Vi arbetar för att du ska nå högre än vad du trodde var möjligt.

Med stöd av våra kompetenta och stöttande lärare kommer du att kunna vara dig själv. Som elev hos oss kan du tryggt känna att vi möter dig på din nivå och hjälper dig att driva din utveckling vidare, mot en framtid av möjligheter.

Vi erbjuder dig en lugn och rymlig miljö där du har en nära relation till både elever och personal. Här kommer du att bidra till vår skolkultur, som präglas av en genuin omtanke om varandra och en stark vilja att komma framåt.

Vi tar reda på vilken skolsituation som passar bäst för dig och gör de anpassningar i undervisningen som just du behöver för att ta gymnasieexamen med de kunskaper, förmågor och betyg som du siktar mot. Vi tror på dig.

Varmt välkommen till oss på Nynäshamns gymnasium!