AW med fredagsbus på Körunda

Vad kan vara bättre än att avsluta veckan med lite bus på Körunda Hotell? Släng er ner i loungesofforna, lyssna på härlig musik och umgås!

Välj något gott att äta eller dricka från barmenyn, Körunda Hotell & Konferens ser till att just din favoritcocktail skakas fram och kökschefen Andreas ger dig nya favoritsmaker i matväg.

Ring gärna och berätta att ni kommer så spar personalen en plats åt er: 08-520 390 30

Välkomna!

Information

Datum

Tid

Plats

Körunda Hotell och Konferens
Körunda 31
148 91 Ösmo

Ta sig hit

Med bil: Med bil tar det 30 minuter från Stockholm City. Följ motorvägen förbi Globen ut mot Nynäshamn och sväng av vid Ösmo. Kör mot Ösmo och följ sedan skyltarna till Körunda. Fri parkering.

Med lokaltrafik: Pendeltåg avgår två gånger i timmen (vardagar) och tar dig till Ösmo station på 45 minuter. Med taxi från Ösmo station tar det 5 minuter till Körunda. Boka via Körunda Hotell och Konferens och minst en timma innan avfärd så åker du till ett fast pris på 150 kronor.

Tillgänglighet

Det finns inga uppmärkta platser som är tillgänglighetsanpassade. Om man behöver kan man få parkera utanför stora entrén så att det är enkelt att rulla in. Det är svårt att öppna entrédörrarna helt själv men dom är breda vilket gör att det finns gott om plats. Allt finns samlat i samm byggnad och hiss finns till de olika våningsplanen.
Det finns två allmänna toaletter (två för dam och två för herr) som är tillgänglighetsanpassade.
I restaurangen finns barnstolar att låna.
Det finns ett hotellrum som är anpassat för rullstol. Det finns flera anpassade hundrum. Barnsängar finns att låna.

Arrangör

Körunda Hotell och Konferens info@korunda.se 08-52039030 https://korunda.se/  (Länk till annan webbplats) http://www.facebook.com/korunda  (Länk till annan webbplats) http://www.instagram.com/korunda_hotell/  (Länk till annan webbplats)