Kurs i Sorgbearbetning

Välkommen till en kurs i sorgbearbetning - ett handlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster.

Kursen hålls i samarbete med Hälsokällan av mig, Åse Geschwind.
Jag är utbildad handledare i sorgbearbetning vid Svenska institutet för sorgbearbetning.

Datum: Kursen börjar den 16 april, och avslutas den 11 juni 2024, uppehåll den 30 april
Tid: tisdagar kl. 18.30–20.30
Plats: Hälsokällan, Fredsgatan 16, Nynäshamn
Pris: 3 900 kr (ordinarie pris 5 900 kr)

Anmäl dig här: https://nynashalsokalla.valei.com/
Eller kontakta mig för anmälan/frågor:
0739 57 87 90
ase.geschwind@gmail.com

Mer om sorgbearbetning
Sorg är normalt och naturligt. Däremot är samhällets information om hur man förhåller sig till sorg inte normal, naturlig eller till mycket hjälp. Sorg är en känslomässig reaktion på en förlust, men de flesta av oss har lärt oss att hantera sorg på ett intellektuellt sätt.
Sorgen över vår förlust kommer att fortsätta påverka våra liv och våra relationer på ett negativt sätt så länge vi inte möter och kommunicerar det vi bär inom oss. Obearbetad sorg leder till att vi håller tillbaka våra känslor och får svårare att känna glädje. Genom att vi inte är här och nu tappar vi mycket av vår livsenergi.

Programmet för Sorgbearbetning™ är ett väl beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat. Under åtta veckor tittar vi, i en trygg miljö, på våra gamla föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverkat våra liv. Sedan genomför vi de handlingar som behövs för att bearbeta och fullborda det som är ofullständigt.

Sorgbearbetningen hjälper dig att bearbeta smärtan av dina förluster. Vår förhoppning är att du därmed försonas med det förflutna och får känna frid. Erfarenhet visar även att du får en öppnare relation till dig själv och andra, samt att du känner dig mer levande och vital.

Du är varmt välkommen!

För information om Svenska Institutet för Sorgbearbetning besök: www.sorg.se.

Information

Datum

Biljettinformation

Kontakta mig för anmälan/frågor: telefon: 0739 57 87 90 e-post: ase.geschwind@gmail.com Eller anmäl dig på länken nedan: https://nynashalsokalla.valei.com/  (Länk till annan webbplats)

Plats

Hälsokällan i Nynäshamn
Fredsgatan 16
149 30 Nynäshamn

Ta sig hit

Pendeltåg till Nynäshamn och promenad (ca 8 min) eller buss till Fredsgatan 16 Länk till karta  (Länk till annan webbplats)

Tillgänglighet

Parkering längs gatan eller på centrum

Arrangör

Åse Geschwind ase.geschwind@gmail.com 0739578790 https://nynashalsokalla.se/  (Länk till annan webbplats)