10-mila i Nynäshamn 2024

Den 4-5 maj 2024 är det dags för orienteringstävlingen Tiomila i Nynäshamn. Arenan kommer att vara Kvarnängens idrottsplats. Årets 10-mila förväntas bli historiskt med de första nattsträckorna någonsin i damkavlen.

Tävlingen kommer att bjuda på en terräng som är mycket omväxlande och har högt orienteringsvärde samt en arena som bjuder på högsta bekvämlighet. Läs uppdaterad information och mer information om sträckor, anmälningsstopp, parkering och mycket mer på tävlingens webbplats: www.10mila.se

Information

Datum

Plats

Kvarnängens idrottsplats
Nynäshamn

Ta sig hit

Med bil: Från Stockholm åker du väg 73 mot Nynäshamn. Från Södertälje är alternativet väg 225 mot Nynäshamn. Då du närmar dig Nynäshamn följ skyltar mot "Nynäshamn N", över järnvägen och sedan skyltning mot "Kvarnängens IP". Ta sig hit med lokaltrafik:Ta buss 854 från Nynäshamns station mot Nickstahöjden. Kliv av vid Kvarnängens idrottsplats. Länk till karta  (Länk till annan webbplats)

Tillgänglighet

I Folkets hall:
Det går att ta sig runt med barnvagn, rullstol och rullator. På övre plan finns det handikappanpassad toalett, även på undre plan i ena omklädningsrummet är en av toaletterna handikappanpassad. Skötbord finns på toalett övre plan. Två barnstolar finns i cafeterian. Hiss finns ej.

Arrangör

10-Mila info2024@10mila.se https://tiomila.se/2024/  (Länk till annan webbplats)