Nynäshamns centrum

Nynäshamns centrum.

Shopping med småstadscharm

Nynäshamns centrum, fiskehamnen och gallerian Sjötelegrafen är några ställen där du kan shoppa i Nynäshamn. Här finns större kedjor, unika småbutiker, delikatesser, antikviteter och små fina gårdsbutiker. En och annan möjlighet till gårdsplock också.

Nära till allt i Nynäshamns centrum

I Nynäshamns centrum är det gott om små butiker med unikt utbud. Dessutom är det nära till allt. Här hittar du flera riktigt bra inredningsbutiker och klädbutiker med ett personligt urval. Missa inte heller blomsterbutikerna, smyckesbutiken och den lilla skivbutiken med vinylskivor. Gillar du att fynda vintage finns hela fem butiker inom bara några steg. I centrum finns såklart också optiker, apotek, frisör, matbutik och annat man kan behöva.

Alla butiker i Nynäshamns centrum

Lokal touch i fiskehamnen

I fiskehamnen blandas båtfolk med solande lunchgäster och glassugna barn. I de röda små hamnbodarna och längs kajen hittar du hantverk, mat, glass, hembakt, kläder och inredning. I närbelägna Godsmagasinet finns konsthantverk och utställningar.

Hamnbodarna på Instagram

Livets nödvändigheter på Sjötelegrafen

I den lilla gallerian Sjötelegrafen i norra delen av Nynäshamn hittar du det mesta och det är en populär plats att bunkra för båtgäster och kryssningsresenärer. Här finns stormarknad, frisör, optiker, apotek, blomsterhandel, vitvaror, elektronik och möbelaffär. Runt hörnet hittar du också secondhand-butik och ett riktigt godismecka.

Alla butiker i Sjötelegrafen

Vintage och second hand

Nynäshamn med omnejd är ett också ett mecka för den som är intresserad av vintage och second hand. Här finns allt ifrån mysiga butiker med noga utvalda ting till härligt stökiga loppmarknader för riktiga sakletare.

Vintage och second hand

Gårdsbutiker och självplock

På Nynäshamns landsbygd finns flera fina små gårdsbutiker och självplock att besöka. Handla ägg, honung, grönsaker, kött och lokalt hantverk, direkt från traktens matproducenter. Närodlat, ekologiskt, nyskördat, smakrikt och färskt.

Gårdsbutiker och självplock

Nynäshamnspresenter

Många butiker har presenter med anknytning till Nynäshamn. Vill du ha kläder med Nynäshamnstryck så finns det bland annat hos 400 kvadrat, Lek & babyhörnan och Marinboden.

Det finns också brickor, vykort, bordsunderlägg, magneter, muggar, Nynäshamnsfyren, tavlor, ryggsäckar, böcker, nyckleringar och mycket mer på många butiker, till exempel på Sjöpricken på Landsort, Tygmans, Klackenbergs böcker och papper, Lövhagens kaffeservering, Ångbryggeriet, Skärgårdsbutiken och Ohléns Diversehandel.

Nynäshamns besökscenter har också ett stort sortiment av Nynäshamnspresenter.

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: