Kommunfullmäktige

Kommunfullmäktige är kommunens högst beslutande organ. Välkommen att följa mötet på plats i Kulturskolans aula eller digitalt. Du som vill följa mötet digitalt behöver ha programmet Microsoft Teams installerat på din dator eller mobila enhet.

Information

Datum

Plats

Nynäshamns Kulturskola, aulan
Nynäsvägen 20, 149 40 Nynäshamn
Nynäshamn

Ta sig hit

Med bil: Ett 20-tal platser finns precis intill och vid sidan av Kulturskolan. Vid Viaskolan, cirka 450 meter från Kulturskolan, finns fler parkeringsplatser. Parkeringsplatserna är fria att användas från 19.00. Inget tillstånd krävs.

Med lokaltrafik: Närmaste busshållplats är Malmtorget (buss 783, 847, 848, 852, 858, 898) och Fredsgatan (854, 858 och 783). Vid resa med pendeltåg är närmaste station Nynäsgård. Därifrån är det en promenad på cirka 650 meter.

Tillgänglighet

Det finns parkeringsplatser bredvid Kulturskolan som kan avsättas för funktionsvarierade. Parkeringsplatserna når man genom att köra runt huset till baksidan. Marken utanför entrén är belagd med asfalt och det finns ramp upp till entrédörrarna. Kommunfullmäktigesalen som är belägen en våning upp nås med hiss, plats för rullstol finns i salen. Avstånd från åhörarplats till projektorduk är 11 meter och dukstorleken är 4 meter gånger 4 meter. Toaletter finns belägna i källaren och nås även de med hiss.

Arrangör

Nynäshamns kommun https://nynashamn.se  (Länk till annan webbplats)