Sök

Verksamhetslokaler på Hammaren 6

Verksamhetslokaler på Hammaren 6 i Rappsta industriområde är nu tillgänglig för uthyrning. Lokalen, med en total yta på cirka 990 kvadratmeter, är lämplig för kontor eller HVB-hem. Lokalen är tillgänglig omgående och kan användas fram till den 31 oktober 2026.

Om byggnaden

En industribyggnad från 1997 som byggdes om till HVB-hem 2016. Byggnaden är indelad i två plan utan hiss. Den totala ytan är cirka 990 kvadratmeter och det finns utgångar från båda våningarna till en grön baksida, ramp i bottenvåningen. Det finns flera parkeringsplatser vid husets entré.

I bottenvåningen är det större öppna ytor för aktivitet och grupprum. Här finns även 9 sovrum i varierande storlek 10-15 kvadratmeter. Det finns också flera samtalsrum, kök/matsal, 3 toaletter och 3 duschrum.

På övervåningen finns det 12 sovrum, 4 toaletter och 4 duschrum. Här finns också ett stort kök och matsal samt en tvättstuga.

Byggnaden har ett väl fungerande passagesystem och brandlarm som är ansluten till räddningscentralen.

Upplåtelse och kostnad

Byggnaden är lämplig för kontor eller HVB-hem och är tillgänglig omgående och fram till 31 oktober 2026. Det går bra att hyra endast bottenvåningen. Det är även möjligt att ta över befintligt hyresavtal.

Årshyra 2 390 732 kronor exklusive moms. Avgift för el, sopor och brandlarm tillkommer.

Förstora bilden

Karta Hammaren 6.

Fakta om objektet

Vad: andrahandsuthyrning av verksamhetslokaler.
Var: Hammaren 6.
Tillträde:
omgående.
Period: som längst till 31 oktober 2026.
Årshyra: 2 390 732 kronor exklusive moms. Avgift för el, sopor och brandlarm tillkommer.
Ägare: OH Nynäs AB.

Kontakt

Jarek Mila

fastighetsförvaltare
08-520 682 99
jarek.mila@nynashamn.se

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: