Sök

Väx med oss i Nynäshamn

Vi vet att Nynäshamn är en bra plats. Här frodas landsbygd och tätort, eldsjälar och entreprenörer, nyskapande företag och tusenkonstnärer. Och här samlas människor från världens alla hörn för att skapa det goda livet nära havet.

Via havet, nya Norviks hamn och vår passagerarhamn har vi direktaccess till nya marknader, varor och tjänster. Havet är vår hållbara transportväg som tillsammans med hamnarna gör oss till en nyckelspelare i den expansiva Stockholms- och Mälardalsregionen. Lägg därtill bra landkommunikationer till Stockholm, sjötransporter till Västerås och Köping och fokus på ökad tillgänglig verksamhetsmark och lediga lokaler.

Dessutom ges möjligheter till skräddarsydda yrkeshögskoleutbildningar och samarbeten med högskolor och universitet. Genast klarnar bilden av Nynäshamn som en givet lockande plats att etablera och växa på.

En liten kommunorganisation gör den personliga kontakten naturlig. Vi har en tydlig samhällsbyggnadsprocess, smidiga lotsfunktioner och uttalat fokus på service och samverkan. Vi vill möta dig med lyhördhet och pragmatism, oavsett om du driver ett stort företag eller blir en av Nynäshamns många småföretagare.

Blickar vi framåt ser vi Nynäshamn som ett starkt, konkurrenskraftigt logistiskt nav i Sveriges vassaste tillväxtregion. Här utvecklas innovativa och hållbara transport- och infrastrukturlösningar. Här finns en attraktiv stad med ett rikt utbud av varor och tjänster. Här byggs boende i alla former och erbjuds oslagbara miljöer för arbete och studier på distans. Här går det att växa på det hållbara sätt vi vill.

Väx med oss i Nynäshamn – där havet och livet möts!

Kontakt

Petra Kålbäck

chef Näringslivs- och
arbetsmarknadsförvaltningen

08-520 688 96

petra.kalback@nynashamn.se

Emelie Norrljung

näringslivskoordinator
08-520 688 05
emelie.norrljung@nynashamn.se

Kicki Lundgren

samordnare sommarjobb
08-520 684 37
kicki.lundgren@nynashamn.se

Nina Munters

tillväxtstrateg
08-520 737 02
nina.munters@nynashamn.se

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: