Sök

Köp, hyr och arrendera

Söker du mark eller lokaler till ditt företag? Här hittar du mark och lokaler som annonseras via privata förmedlare samt information om kommunens mark.

Bygg på kommunens mark - markanvisning

Du som är aktör inom bygg- och fastighetsbranschen kan ansöka om markanvisning på kommunens mark.

En markanvisning innebär en option för en aktör att ensam få förhandla med kommunen om förutsättningarna för att genomföra bostadsbebyggelse, företagsetablering eller annan exploatering inom ett visst markområde som kommunen äger. Optionen och förhandlingsrätten gäller under viss tid och på givna villkor. I samband med att kommunen ger markanvisning till en aktör upprättas ett så kallat markanvisningsavtal med aktören för det aktuella projektet.

Arrendera mark / lokal

Nynäshamns kommun äger lokaler och ett stort antal fastigheter med skogs- och jordbruksmark. Här hittar du information om att arrendera mark eller lokal som kommunen äger.

Mark- och exploateringsenheten förvaltar kommunens skogs- och jordbruksfastigheter och arrenderar ut för bland annat jordbruk och jakt till både privatpersoner och företag.

Hyr eller hyr ut din lokal - Lokalguiden

Vill du hyra eller hyra ut lokal så gör vi det enkelt för dig genom vår samverkan med Lokalguiden. Via länken nedan kan du se vilka lokaler som är lediga.

Du kan också lägga ut ditt eget hyresobjekt kostnadsfritt. Fyll i dina uppgifter i formuläret på Lokalguidens webbplats så får du inloggningsuppgifter skickat till dig.

Vid frågor kontakta kommun@lokalguiden.se

Hyr eller köp hus eller lokal av kommunen

Nynäshamns kommuns lokalbestånd består till största delen av lokaler för kommunal verksamhet. Det finns dock ett mindre antal lokaler och några få bostäder som hyrs ut till företag och privatpersoner.

Just nu finns inga lediga lokaler eller hus hos Nynäshamns kommun.

Köp mark av kommunen

Här kan du ansöka om att köpa mark av Nynäshamns kommun. Glöm inte att kontrollera att det är kommunen som äger marken innan du gör din ansökan. Det kan du göra i kommunens karta här.

Kontakt

Nina Munters

tf. näringslivschef
08-520 737 02
nina.munters@nynashamn.se

Emelie Jonsson

näringslivskoordinator
08-520 688 05
emelie.jonsson@nynashamn.se

Janet Jonsson

näringslivsutvecklare
08-520 681 48
janet.jonsson@nynashamn.se

Lena Hentschel

näringslivsutvecklare
08-520 681 73
lena.hentschel@nynashamn.se

Kicki Lundgren

sommarjobbssamordnare
08-520 684 37
kicki.lundgren@nynashamn.se

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad:

Saknar du något på denna sida?