Pysslingen-förskola

Telivägen 9, 149 41 Nynäshamn

Fyren förskola

Vår förskola hittar du i den nybyggda fastigheten Fyren med ljusa, kreativa lokaler, eget tillagningskök och två stora gårdar inspirerade av vårt fokus på hållbar utveckling, upptäckande och gemenskap.

Vi erbjuder en trygg och rolig verksamhet där omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet.

Vår vision "Barnen är vår framtid, i varje möte formas den" lägger grunden för den dagliga verksamheten på förskolan.

På förskolan Fyren vill vi att alla barn ska känna sig sedda, trygga och tro på sin egen förmåga. Vi vill att varje barn ska utvecklas efter sina egna förutsättningar. Barns inflytande är viktigt på Fyren. Genom att ta vara på barnens intressen och behov formas projekt där vi pedagoger utvecklar barnens förmågor utifrån läroplanens mål.

Hållbarhet

Fyren strävar efter att bli en Grön Flagg-certifierad förskola. Det innebär att vi arbetar för ett hållbart samhälle. Vi arbetar även långsiktigt med att vara en giftfri förskola.

När det gäller våra råvaror och annan mat i köket övergår vi mer och mer till KRAV- och EKO-märkt.

Om Pysslingen

Pysslingen Förskolor är Sveriges äldsta friskoleorganisation och grundades redan 1986. Pysslingen har genom åren vuxit både genom förvärv och nystarter och har idag 110 förskolor runtom i Sverige.

Fyrens förskola är den första för Pysslingen i Nynäshamns kommun.

Vi finns på Facebook och Instagram som pysslingenfyren och här kommer du till vår webbplats med mer information och möjlighet att ställa barn i kö:

Karta

Kontakt

Sidan senast ändrad:

Sidan senast ändrad: