Kommundirektören går vidare till nya utmaningar

Kommundirektör Kristina Tidestav lämnar sitt uppdrag i Nynäshamns kommun. I april tillträder hon som kommundirektör i Haninge kommun.

Kristina Tidestav, kommundirektör

Kristina Tidestav, kommundirektör

- Det har inte varit ett lätt beslut att lämna Nynäshamn. Jag har trivts bra i kommunen och har tillsammans med duktiga chefer och medarbetare fått driva ett viktigt utvecklings- och förändringsarbete. Jag hade gärna fortsatt leda detta arbete, men kunde inte tacka nej till möjligheten att få leda Haninges tillväxt- och utvecklingsresa, säger Kristina Tidestav.

- Kristina har under sitt år i Nynäshamn gjort stora insatser för att säkerställa att kommunen ska kunna klara välfärdsuppdraget och för att skapa förutsättningar för tillväxt och samhällsutveckling. Jag gratulerar Haninge till rekryteringen och ser fram emot att fortsätta samarbeta med Kristina inom Södertörnssamarbetet, säger Marcus Svinhufvud, kommunstyrelsens ordförande.

Kristina Tidestav lämnar sitt uppdrag i Nynäshamn den 31 mars. Rekryteringsprocessen efter en ny kommundirektör kommer att inledas i närtid.